Meubelbewaring - efficiënt, vlot en veilig. | Demaegdt

Meubelbewaring

Meubelbewaring

Verhuizen is vaak een heel karwei. Het is dan ook erg handig van tijd tot tijd grote stukken uit de weg te hebben. Zo ziet u vooruitgang en kunt u ruimtes grondig schoonmaken. Vaak is een nieuwe woning of kantoor ook nog niet beschikbaar.

Tijdelijke meubelbewaring is dan ook vaak geen overbodige luxe. Bij Verhuizingen Demaegdt kunt u alvast terecht voor tijdelijke opslagruimtes waar u uw meubels tijdens een verhuis veilig kunt stockeren. Onze meubelbewaring is veilig, vlot en efficiënt geregeld.

Efficiënte meubelbewaring van Demaegdt

De meubelbewaring van Demaegdt is ondergebracht in een moderne opslagplaats en werkt uiterst efficiënt. Wij werken met afgesloten containers, die we via eigen transport tot bij u thuis brengen. Deze containers zijn zeer ruim en bieden dan ook plaats aan al uw spullen; van de grootste meubelstukken, tot uw meest breekbare bezittingen. Lang, kort, groot of klein; u kunt alles kwijt in onze meubelbewaring.

Deze containers worden vervolgens in een moderne opslagplaats gestockeerd tot het moment waarop u verhuist. Daarna worden ze opnieuw op transport gezet richting uw nieuwe thuis.

 

Veiligheid gaat voorop bij Demaegdt

De afgesloten containers zorgen ervoor dat niemand toegang heeft tot uw spullen en alles veilig bewaard blijft tot op het moment waarop u verhuist.

Nadat al uw bezittingen nauwkeurig werden verpakt en gestapeld, wordt de container in ons magazijn met de nodige voorzichtigheid afgenomen aan de hand van een rolbrug. Uw bezittingen blijven vervolgens opgeslagen in de container, tot op het moment waarop wij uw meubelen naar hun nieuwe locatie kunnen brengen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de stockage van uw meubels tijdens uw verhuis!

 

Doe-het-zelver? Ontdek onze self storage mogelijkheden

Bent u een manusje-van-alles, een echte Handige Harry die graag zelf de handen uit de mouwen steekt? Ontdek dan de self storage mogelijkheden bij Verhuizingen Demaegdt!

 

Heeft u interesse in onze meubelbewaring? Neem dan meteen vrijblijvend contact op met Verhuizingen Demaegdt. Wij geven u graag alle details over onze tijdelijke opslagruimtes.

U kunt ons bereiken via het contactformulier hieronder, of telefonisch via 059 70 58 94

Vraag
vrijblijvend naar een offerte

Praktische tips:

Een tijdelijk parkeerverbod maakt het Demaegdt makkelijker de verhuiswagen dichtbij te parkeren. Dit bespaart tijd en werk. Vraag zo'n vergunning aan bij uw plaatselijke politie.