Meubelbewaring

Meubelopslag en transport samen geregeld

Tijdelijke meubelbewaring nodig, maar geen zin of tijd om zelf met de meubels naar de opslagruimte te rijden? Wij komen met de opslagcontainer naar u toe gereden. Ook zijn er helpers beschikbaar afhankelijk van de hoeveelheid hulp die u nodig heeft. Heeft u zelf de nodige hulp en zijn de meubels al gedemonteerd, dan zijn 1 of 2 helpers vaak al voldoende.

 

Waarom kiezen voor Verhuizingen Demaegdt?

  • Zorgvuldig in- en uitpakken van uw meubels door ervaren professionals
  • Verhuislift beschikbaar voor moeiteloos heffen tot op de zestiende verdieping
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Indien nodig: inclusief (de)monteren van uw meubels

Ruimte voor al uw meubels

Onze opslagcontainers zijn ruim en bieden plaats aan al uw voorwerpen; van de grootste meubelstukken, tot uw meest breekbare bezittingen. Lang, kort, groot of klein; u kunt alles kwijt in onze meubelbewaring. Weet u niet hoeveel ruimte u exact nodig heeft? Wij adviseren u graag en kunnen eventueel aan de hand van door u gemaakte foto's een goede inschatting maken van hoeveel opslagruimte u nodig heeft.

Er is geen minimale of maximale opslagtermijn, dus u kunt precies zolang gebruik maken van onze meubelopslag als dat u nodig heeft.

 

Beveiligde opslag

De afgesloten containers zorgen ervoor dat niemand toegang heeft tot uw meubels en alles veilig bewaard blijft tot op het moment waarop u verhuist.

Nadat al uw bezittingen nauwkeurig zijn verpakt en gestapeld, wordt de container met de nodige voorzichtigheid afgenomen aan de hand van een rolbrug. Uw bezittingen blijven vervolgens opgeslagen in de container, tot op het moment waarop wij uw meubelen naar hun nieuwe locatie kunnen brengen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de stockage van uw meubels tijdens uw verhuis!

 

Doe-het-zelver? Ontdek onze self storage mogelijkheden

Bent u een manusje-van-alles, een echte Handige Harry die graag zelf de handen uit de mouwen steekt? Ontdek dan de self storage mogelijkheden bij Verhuizingen Demaegdt!

 

Heeft u interesse in onze meubelbewaring? Neem dan meteen vrijblijvend contact op met Verhuizingen Demaegdt. Wij geven u graag alle details over onze tijdelijke opslagruimtes.

U kunt ons bereiken via het contactformulier hieronder, of telefonisch via 059 70 58 94

Vraag
vrijblijvend naar een offerte

Praktische tips:

Een tijdelijk parkeerverbod maakt het Demaegdt makkelijker de verhuiswagen dichtbij te parkeren. Dit bespaart tijd en werk. Vraag zo'n vergunning aan bij uw plaatselijke politie.