Verhuislift huren in Oostende

Voorkom rugpijn met een verhuislift van Demaegdt

Verhuis efficiënter en eenvoudiger met een verhuislift. Bij ons kunt u diverse verhuisliften huren die een maximale reikwijdte hebben van maar liefst 55 meter of 16 verdiepingen. Zo wordt verhuizen naar een nieuw appartement of nieuwe kantoortoren een kinderspel. Deze meubellift krijgt uw bezittingen heelhuids naar boven, zonder dat u uw rug hoeft te belasten. Bovendien blijven uw meubels onbeschadigd doordat u ze door te smalle hoeken en gangen hoeft te manoeuvreren.  

De voordelen van verhuizen met een verhuislift van Demaegdt

Bij Verhuizingen Demaegdt kunt u verschillende professionele en betrouwbare verhuisliften en ladderliften huren. Uw spullen verhuizen met een verhuislift heeft verschillende voordelen.
We sommen ze graag voor u op:

  • Moeiteloos (zware) spullen heffen tot op de zestiende verdieping. Dit bespaart u het nodige sleurwerk.
  • Wij hebben onze liften in eigen beheer, wat betekent dat wij nooit afhankelijk zijn van derden en u zeer snel kunnen helpen.
  • Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en helpen u graag bij het bedienen van onze verhuisliften. Zo sluit u vermijdbare ongelukken alvast uit en raken uw goederen heelhuids op hun plaats. Bovendien komt dit de veiligheid ten goede.

Locaties

Wij verhuren onze verhuisliften met professionele begeleiding in regio West-Vlaanderen. We hebben onder meer ervaring met verhuizingen in Oostende, Bredene, Oostkamp, Westende, Middelkerke, Oostduinkerke, Wenduine, De Haan, Varsenare, Jabbeke, Torhout, Knokke, Ichtegem, Zedelgem, Koksijde, Nieuwpoort en Blankenberge. Maar u bent ook van harte welkom als u een verhuislift nodig heeft in een andere stad in West-Vlaanderen.

 

Veiligheid boven alles

Bij Demaegdt werken we met verschillende verhuisliften en ladderliften, waarvan de grootste een reikwijdte heeft van 55 meter. Hiermee raakt u moeiteloos tot op de zestiende verdieping. Bij het gebruik van zo’n verhuislift komt veel meer kijken dan het simpelweg vullen en naar boven sturen van uw bezittingen.

Deze professionele machine is een behoorlijk gevaarte. Wanneer hier onzorgvuldig mee omgesprongen wordt, dan kan u schade aanbrengen aan uw meubels en spullen, maar ook aan het gebouw en de omgeving. Aangezien veiligheid bij Demaegdt steeds voorop gaat, verhuren wij onze liften nooit zonder professionele begeleiding.

 

Waar moet u rekening mee houden bij het gebruik van een verhuislift?

Bij Demaegdt gaan we steeds voor een persoonlijke evaluatie van de situatie. Elke verhuis vraagt om een andere aanpak. Het ene gebouw is het andere niet en hetzelfde geldt voor de straat en omgeving.

Een eerste belangrijke aspect, is de reikwijdte van een verhuislift. Dit is echter niet de enige factor die van belang is. Ook de hellingsgraad is bepalend bij een veilig gebruik van de verhuislift. Zo kunt u niet vanop een afstand van pakweg twintig meter de eerste verdieping bereiken. Dit brengt de veiligheid in gevaar en beperkt de draagkracht. Het spreekt voor zich dat de hellingsgraad mee bepaalt hoeveel kilogram onze liften kunnen torsen.

Daarnaast bepaalt ook het steunpunt wat onze verhuisliften precies kunnen heffen. Een glazen balustrade biedt namelijk minder steun dan een betonnen muur. Opnieuw enkele belangrijke redenen waarom ons opgeleide personeel steeds zal instaan voor de bediening. Zij kunnen de situatie perfect inschatten.

 

Hoe u een beroep kunt doen op onze verhuisliften

Bij Verhuizingen Demaegdt beschikken wij over verschillende professionele verhuisliften die uw bezittingen met het grootste gemak tot op de zestiende verdieping afleveren.

U kiest ervoor om enkel een beroep te doen op deze verhuislift met professionele bediening, ofwel in combinatie met onze verhuisdienst.

 

Bent u op zoek naar een professionele verhuislift en wilt u die laten bedienen door een professional? Neem dan vrijblijvend contact op met Verhuizingen Demaegdt via het formulier hieronder, of telefonisch (059 70 58 94).

Wij bekijken graag hoe wij uw verhuis weer wat lichter kunnen maken.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte

Praktische tips:

Een verhuislift neemt de nodige plaats in. Vraag dan ook tijdig een parkeerverbod aan bij uw gemeente. Zo bent u steeds zeker van een plekje recht voor de deur.