Uw verhuistransport bij Demaegdt

Verhuizen is een kunst. Het houdt veel meer in dan uw spullen in een vrachtwagen laden en van punt A naar punt B rijden. Wie op het punt staat intrek te nemen in een nieuwe woning of een nieuw kantoor, beseft pas hoeveel spullen hij/zij te verhuizen heeft. U kunt proberen uw wagen vol te stouwen, maar dat is zelden de meest efficiënte oplossing.

Wie zijn of haar spullen heelhuids op de nieuwe locatie wil krijgen, doet maar beter een beroep op de professionele hulp van een verhuisbedrijf zoals Demaegdt. Bij ons kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor professioneel verhuistransport. Ontdek hieronder wat verhuisfirma Demaegdt u te bieden heeft.

 

De verhuiswagens van Demaegdt

Bij Demaegdt beschikken we over een mooi wagenpark professionele verhuiswagens. Deze worden steeds door onze opgeleide medewerkers ingeladen, bestuurd en uitgeladen. Zo garanderen wij u dat al uw bezittingen ongeschonden de verhuis door komen.

Wij beschikken over verschillende verhuiswagens met een laadvermogen variërend tussen 16 en 50 m³. Dit zorgt ervoor dat wij voor elke verhuis een passend transport kunnen aanbieden. Onze grootste vrachtwagens, met een laadruimte van 48 m³ of 50 m³, zijn uitgerust met een laadbrug die tot anderhalve ton kan heffen. Zoekt u een kleinere verhuiswagen voor slechts enkele meubelstukken? Ook dan kunt u bij Demaegdt terecht. Onze compacte verhuiswagen biedt een laadruimte van 16 m³; ideaal voor wie enkel die grote kast niet zelf verhuisd krijgt.

Daarbovenop kunt u een beroep doen op onze meubellift aanhangwagen. Zo laadt u moeiteloos de grootste en zwaarste stukken in en uit. Heeft u enkel een meubellift nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Demaegdt bezit twee wagens die uitgerust zijn met een meubellift.

 

Veilig verhuistransport met de verhuiswagens van Demaegdt

Uw spullen heelhuids verhuizen, houdt natuurlijk meer in dan alles in een laadruimte stouwen en dan maar hopen dat er niets fout gaat tijdens het transport. Om een vlotte verhuis te garanderen zijn onze medewerkers betrokken bij elk transport. Zij zijn opgeleid om onze verhuiswagens op een verantwoorde manier te laden, besturen en lossen.

Om uw bezittingen te beschermen tijdens het verhuistransport, brengen wij steeds het nodige materiaal mee. Zo kunt u alles veilig bevestigen met speciale linten en worden meubels afgedekt met stevige dekens. Kleiner materiaal wordt dan weer vlot verplaatst met onze steekkarren. Dit is steeds in de verhuisprijs inbegrepen.

Neemt u liever het zekere voor het onzekere? Vraag dan zeker naar onze extra verpakkingsmaterialen. In ons aanbod vindt u onder andere gespecialiseerde folies (noppen- en strechfolie), stevige kartonnen dozen en veel meer.

 

Internationaal verhuistransport

Ook wie naar het buitenland verhuist, kan een beroep doen op het verhuistransport van Demaegdt. Onze vrachtwagens zijn perfect uitgerust voor internationaal verhuistransport over langere afstand. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizen naar onze buurlanden en zelfs daarbuiten.

U hoeft op geen enkel moment te vrezen voor uw spullen. Onze medewerkers checken geregeld of alles nog stevig bevestigd is en niets beschadigd raakt tijdens de verhuis.

Verhuistransport van kostbare bezittingen

Demaegdt bouwde doorheen de jaren ruime ervaring op met alle facetten van een geslaagd verhuistransport. Of u nu slechts enkele meubelstukken te verhuizen heeft, een piano of de meest kostbare kunstwerken, u kunt steeds een beroep doen op onze diensten. 

Een mooi voorbeeld hiervan, is het vertrouwen dat Demaegdt kreeg om de tijdelijke verhuis van het Oostendse Ensorhuis op zich te nemen. De stukken die Demaegdt verhuisde zijn van cultureel onschatbare waarde en werden met de grootste zorg in onze verhuiswagens geladen. Ontdek het verslag van de lokale televisie hieronder. 

 

 

Contacteer Demaegdt voor uw verhuistransport

Bent u op zoek naar een professionele verhuisfirma die uw goederen met de grootste zorg behandelt? Neem dan vrijblijvend contact op met Verhuizingen Demaegdt via het formulier hieronder of telefonisch (059 70 58 94). Wij bekijken graag hoe wij uw verhuis een stuk eenvoudiger kunnen maken.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte