Verhuizingen

Demaegdt staat voor ruim een halve eeuw verhuiservaring

Al sinds 1955 specialiseert Verhuizingen Demaegdt zich in alles op vlak van verhuizingen, zowel in binnen- als buitenland. Bij ons kunt u dan ook terecht voor de complete verhuisservice. Zo beschikken wij niet alleen over een eigen verhuislift die tot wel 13 verdiepingen hoog reikt, maar bieden we ook verschillende (tijdelijke) opslagopties aan!

Bij Verhuizingen Demaegdt gaan we er bovendien prat op dat uw verhuis steeds wordt uitgevoerd door een team uitvoerig opgeleide vakmensen. Zij worden tijdens de verhuis steeds bijgestaan door onze zaakvoerder die ook zelf het zware werk niet schuwt. 

Al meer dan 60 jaar bouwde Verhuizingen Demaegdt ervaring op inzake verschillende aspecten van verhuizen. Wij kunnen u dan ook met raad en daad bijstaan bij uw verhuis naar uw nieuwe woningkantoorgebouw, ook internationaalGrote, breekbare en kostbare zaken worden nauwkeurig verpakt en met de grootste zorg verhuisd. 

Verhuis van kostbare en breekbare voorwerpen

Plant u de verhuis van uiterst breekbare- of kostbare spullen, zoals kunstwerken, een piano, aquaria, grote vazen etc.? Ook dan bent u bij Demaegdt aan het juiste adres. Onze opgeleide verhuizers zorgen ervoor dat al uw bezittingen heelhuids aankomen op hun nieuwe bestemming. 

Een mooi voorbeeld hiervan is het vertrouwen dat de directie van het Oostendse Ensorhuis toonde in Demaegdt. Voor aankomende renovatiewerken moesten alle kostbare stukken het huidige pand tijdelijk verlaten en daarvoor werd een beroep gedaan op onze diensten. Wij zorgden ervoor dat alle kostbaarheden stevig werden verpakt, opgeladen en opgeslagen in onze bewaring. Bekijk het verslag hieronder.

Zorgeloos verhuizen met Demaegdt

Hieronder vindt u alvast een overzicht van alle diensten waarvoor u een beroep kunt doen op Verhuizingen Demaegdt. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u interesse heeft in één van onze diensten:

  • Advies en begeleiding van uw verhuis, van a tot z.
  • (de)monteren van uw meubels.
  • In - en uitpakken van uw spullen. Dit kan gaan om breekbare en waardevolle zaken, zoals uw servies, kunsterken of zaken met een grote emotionele waarde. 
  • Demaegdt biedt opslagruimtes aan. Zo beschikken we over zowel self storage ruimtes met bewaking, als meubelbewaring in handige containers die de verhuis kunnen versnellen wanneer u de opslagruimte niet meer hoeft. 
  • Verhuur van hoogwaardige verpakkingsmaterialen, gaande van dozen, tot matraszakken, stevige kisten, plakband en zijdepapier.
  • Bent u zaakvoerder en staat u op het punt uw bedrijf te verhuizen naar een nieuw kantoorgebouw? Ook bij uw bedrijfsverhuis kan Demaegdt u op weg zetten naar een zorgenvrije verhuis.
  • Wanneer u op zoek bent naar een partner voor de verhuis van overheidsdiensten of administraties, dan kunt u steeds een beroep doen op de diensten van Demaegdt.

Verhuizingen Demaegdt garandeert dat al deze diensten steeds met de nodige zorg en onder het toeziend oog van onze zaakvoerder verlopen. Een verhuis is vaak een stressvolle onderneming en Demaegdt wil er dan ook alles aan doen zoveel mogelijk zorgen weg te nemen. Uw tevredenheid gaat steeds voorop.

 

Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met Demaegdt. Dat kan via de link hieronder of telefonisch.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte

Praktische tips:

Zorgeloos verhuizen hangt soms van kleine zaken af. Eén daarvan is het tijdig aanvragen van een parkeerverbod, zodat de verhuiswagen makkelijk kan parkeren bij uw nieuwe woonst of kantoorgebouw. U kunt zo'n parkeerverbod en/of vergunning aanvragen bij de lokale politie.