De verhuis van uw meest kostbare stukken

Wie verhuist heeft een hoop spullen in te pakken, vervoeren en weer uit te pakken. Voor veel van uw bezittingen is dit een vrij vanzelfsprekende onderneming. Voor een aantal specifieke zaken is het toch een hachelijke zaak. Iedereen beschikt over stukken die een grote waarde hebben, hetzij financieel, hetzij emotioneel.

Deze zaken verdienen extra aandacht en daarover hebben we het hieronder uitgebreid. In alle gevallen kunt u een beroep doen op Verhuizingen Demaegdt. Wij staan u graag bij tijdens het verhuis en transport van kunstwerken of andere waardevolle zaken.

Kunst verhuizen en kunsttransport

Kunstwerken zijn in alle vormen en maten te vinden, maar hebben één iets gemeen: ze zijn van grote waarde voor de eigenaar. Beschadigingen tijdens een verhuis moeten dan ook koste wat kost vermeden worden.

Bij Demaegdt beschikken we over opgeleid personeel dat ervaring heeft met het verhuizen van kunstwerken. Zo werden we in april 2018 nog gevraagd door het Oostendse Ensorhuis om hun collectie te verhuizen.

Etsen, schilderijen, antieke meubels, beeldhouwwerken… Het zijn stuk voor stuk zaken die extra aandacht vragen wanneer u op het punt staat te verhuizen. Ze zomaar in uw auto laden is absoluut geen goed idee. Goed verpakken, indien nodig tijdelijk opslaan en vervolgens met veel zorg transporteren en weer uitpakken is hier zeer belangrijk. Voor al deze zaken kunt u terecht bij Demaegdt. Wij beschikken over professioneel inpakmateriaal en verhuistransport.

Een piano of aquarium verhuizen is niet vanzelfsprekend

Pas op het moment waarop u gaat verhuizen, beseft u dat u over bezittingen beschikt die niet zo eenvoudig te transporteren zijn. Een piano verhuizen bijvoorbeeld of wat dacht u van de verhuis van een aquarium? Dit zijn geen stukken die u in één-twee-drie even in de koffer laadt en vervoert. Bovendien hebben dit soort zaken vaak een aardige duit gekost en zijn ze niet eenvoudig te vervangen. We gaan deze bezittingen dan ook met de grootste zorg aanpakken.

Het gewicht van een piano loopt al snel op boven de 500 kilogram. Een Aquarium moet hier vaak niet voor onder doen en is bovendien uiterst breekbaar. Genoeg mankracht en de nodige know-how zijn hierbij vrij cruciaal. Zo weet u maar beter dat een aquarium maar beter een bodem water bewaart en een piano rechtop verhuisd wordt om zijn klank te bewaren. 

Aquarium of piano transporteren? Meld het ons!

Heeft u een (vleugel)piano of een aquarium te verhuizen? Geef dit dan zo snel mogelijk aan bij Verhuizingen Demaegdt. Wij beschikken over een jarenlange ervaring in de verhuis van uw meest waardevolle spullen. Toch kan het geen kwaad ons dit tijdig te melden. Zo kunnen wij u de juiste voorbereidingen laten treffen en zelfs de nodige zaken aftoetsen en voorbereiden. 

Weet bovendien dat bij de verhuis van uw meest waardevolle bezittingen een extra verzekering nooit een overbodige luxe zijn. Zelfs met de juiste voorbereidingen en voorzichtigheid zijn ongevallen namelijk nooit volledig uit te sluiten. 

Kies voor tijdelijke opslag van kostbaarheden tijdens verhuis

Wie verhuist wil het overzicht bewaren. Dat betekent dat u uw oude woning zo snel mogelijk leeg wil en uw bezitting ingepakt. Toch kunt u niet altijd meteen uw spullen overbrengen naar uw nieuwe woning. Een tijdelijke opslagplek is dan ook zeer handig. Bij Demaegdt kunt u steeds terecht voor self storage ruimte of meubelbewaring.

Wij brengen uw meest kostbare stukken onder in een beveiligde opslagruimte. U heeft natuurlijk steeds toegang tot uw bezittingen en bovendien kunt u met onze meubelbewaring heel wat werk uitsparen. Wij laden uw stukken namelijk in een container op die vervolgens meteen kan doorgetransporteerd worden naar uw nieuwe woonst.

Contacteer Demaegdt voor de verhuis van uw kostbare stukken

Heeft u een verhuis in het vooruitzicht en zoekt u professionele hulp bij het inpakken, transporteren en uitladen van enkele breekbare, kostbare of antieke bezittingen? Dan bent u bij Verhuizingen Demaegdt aan het juiste adres. Onze professioneel opgeleide medewerkers zorgen dat alle heelhuids aankomt op uw nieuwe locatie. Geef dan ook zo snel mogelijk aan welke specifieke stukken u wil verhuizen. Wij zorgen dat alles in orde komt. 

U bereikt ons eenvoudig via het contactformulier of telefonisch via 059 70 58 94.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte

Praktische tips:

Verhuizen met een professionele partner is een goede keuze. Toch zijn ongevallen nooit 100% uit te sluiten. Een ongeluk schuilt in de meest onverwachte hoek en heeft vaak met externe factoren te maken. Sluit dan ook een speciale verhuisverzekering af voordat u de verhuis aanvangt.