Over Verhuizingen Demaegdt

Wie zijn wij?

Verhuizingen Demaegdt is een verhuisfirma die al meer dan 60 jaar lang de nadruk legt op een persoonlijke aanpak. Sinds onze oprichting staat de zaakvoerder dan ook mee op de werkvloer. Wij zijn een familiebedrijf waar niemand te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. Daardoor hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare en eerlijke verhuisfirma.

Waarom u kiest voor Demaegdt

Een verhuis plannen wordt niet door iedereen als een leuk en spannend avontuur ervaren. Voor veel mensen is het een bron van stress, kopzorgen en iets wat ze zo snel mogelijk achter de rug willen hebben. Een houvast hebben door beroep te doen op een bedrijf dat u met raad en daad bijstaat, is dan zeer wenselijk.

Verhuizingen Demaegdt is zo’n verhuisfirma die weet hoe een verhuis aan te pakken. Wij bouwden sinds onze oprichting in 1955 een decennialange ervaring op en hebben zowat alles al gezien in de verhuiswereld. Wij staan u dan ook graag persoonlijk bij met advies op maat, steeds afgestemd op uw specifieke situatie. We communiceren dan ook steeds openlijk over wat wel of niet kan en wat u kunt verwachten. 

Wat u van verhuisfirma Demaegdt mag verwachten

Demaegdt is niet alleen een eerlijk familiebedrijf, we zijn vooral een verhuisfirma die een aantal waarden hoog in het vaandel dragen. Die waarden zijn de volgende:

 • Een persoonlijke aanpak.
  Geen twee verhuizen zijn dezelfde. U kunt verhuizen van een woning naar een appartement, naar het buitenland trekken, uw kantoor inruilen voor een nieuw… Voor al deze verhuizingen kunt u terecht bij Demaegdt. Wij zorgen steeds voor duidelijke afspraken en zien elke verhuis als een unieke situatie. Elke verhuis is dan ook afgestemd op uw zorgen en wensen.
 • Stiptheid.
  Verhuizen is voor maar weinig mensen een pretje. Het kan een vrij stresserende onderneming zijn. Net daarom probeert Demaegdt zoveel mogelijk uit uw handen te nemen. Gemaakte afspraken nakomen en stiptheid zijn hier zeer belangrijk. Ze zorgen ervoor dat u minder stress ervaart.
 • Een eerlijke prijs.
  Verhuisfirma’s die beloven de goedkoopste te zijn, rekenen vaak verrassende extra’s achteraf. Zo werken wij niet bij Demaegdt. Wij bezorgen u steeds een eerlijke offerte en houden ons hieraan. Wij hebben meer dan een halve eeuw ervaring en op basis van de vele verhuizen die we al ondernomen hebben, werken we steeds een eerlijke prijs uit voor uw verhuis.
 • Ervaren verhuizers.
  Bij Demaegdt leiden we ons personeel grondig op. Vanaf dag één wordt er gehamerd op theorie én praktijk. Zo weet iedereen te allen tijde wat zijn/haar taak is en hoe die grondig, veilig en met de grootste aandacht voor uw bezittingen uit te voeren.
 • De zaakvoerder staat op de werkvloer.
  Geen ivoren toren bij Demaegdt. Bij ons steekt iedereen de handen uit de mouwen. Van verhuiswagenbestuurder tot zaakvoerder: iedereen werkt in team om uw verhuis zo vlot mogelijk te laten verlopen.
 • Eigen verhuislift en verhuiswagens.
  Demaegdt houdt niet van verrassingen. Wij komen onze beloftes steeds na en net daarom willen we niet afhankelijk zijn van derden. Voor uw verhuis werken we dan ook enkel met eigen materiaal. Een verhuislift of verhuiswagen nodig? Die hebben wij in eigen beheer.
 • Verhuizen naar het buitenland? Geen probleem!
  Bij Demaegdt kennen we onze grenzen. We weten wat we kunnen en gaan daar niet over. Waar we wel over gaan, is de Belgische grens. Plant u een verhuis naar het buitenland? Geen enkel probleem. Wij staat u ook tijdens uw internationale avontuur graag bij met raad en daad.

Enkel door deze waarden te respecteren kunnen wij u een vlotte verhuis garanderen. Uw verhuis zorgeloos laten verlopen en uw bezittingen onbeschadigd op hun nieuwe locatie krijgen is onze prioriteit.

Contacteer Verhuizingen Demaegdt

Heeft u een verhuis gepland en zoekt u een betrouwbare firma om u daarbij te helpen? Aarzel dan geen moment langer en neem vrijblijvend contact op met verhuisfirma Demaegdt. Wij luisteren graag naar uw verhaal en bezorgen u een offerte op maat.

U bereikt ons eenvoudig op info@demaegdt.be, 059 70 58 94 of via het contactformulier.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte

Praktische tips:

Vergeet niet om contact op te nemen met de lokale politie om een parkeerverbod en/of vergunning voor uw woning of appartement aan te vragen. Zo verloopt uw verhuis een pak vlotter.

Dat is maar één nuttige tip uit onze checklist voor verhuis.
Wilt u niets over het hoofd zien, bekijk dan zeker even onze volledige lijst.