Mobilhome stalling in Oostende

Zoekt u een stalling voor uw mobilhome of caravan? U kunt uw mobilhome veilig stallen in onze self storage. Met uw eigen badge heeft u elke dag toegang tussen 06:00 en 23:00. Onze self storage ligt net aan de rand van Oostende en is makkelijk bereikbaar. Er zijn verschillende bewakingscamera’s aanwezig die uw eigendommen in de gaten houden.

 

Adres Self Storage

Zandvoordeschorredijkstraat 40
8400 Oostende

 

Caravanstalling

Voor langere caravans is stalling mogelijk binnen ons magazijn. In dat geval is er geen vrije toegang en gebeurt binnenbrengen of afhalen na afspraak. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus we raden aan om uw plaats tijdig te reserveren. Informeer direct bij ons naar de mogelijkheden.

 

Geïnteresseerd in onze mobilhome of caravanstalling?

Ziet u ook de voordelen van een (tijdelijke) self storage ruimte of caravanstalling bij Demaegdt in Oostende? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier hieronder, of telefonisch via 059 70 58 94. Wij bekijken graag welke ruimte bij uw situatie past.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte

Praktische tips:

Wanneer u een tijdelijke opslag zoekt tijdens uw verhuis, overweeg dan ook de meubelbewaringsdienst van Demaegdt. Deze handige service bespaart u het nodige hef- en sleurwerk door uw meubels meteen op te slaan in de container die ze ook naar uw nieuwe woning of kantoor transporteert.