All-in-one senioren verhuisservice

Seniorenverhuizing zonder zorgen bij Demaegdt

Verhuizen kan stresserend zijn. U heeft heel wat in te pakken, transporteren en uit te pakken. Bovendien zijn er heel wat instanties die op de hoogte gebracht moeten worden. Bij Verhuizingen Demaegdt is het onze missie ieders verhuis vlekkeloos te laten verlopen. We nemen hierbij graag alle praktische zaken uit uw handen.

Uit onze jarenlange ervaring weten we dat een verhuis voor senioren vaak nog belastender is dan voor jongere doelgroepen. Bij Demaegdt bent u alvast aan het juiste adres voor een zorgeloze seniorenverhuizing.

Wij komen graag bij u langs om duidelijke afspraken te maken. Zo kunt u zonder problemen verhuizen naar uw nieuwe woning of het zorgcentrum. We bespreken samen met u en uw familie wat verhuisd wordt en welke zaken eventueel weggeschonken worden.

Het demonteren, verpakken en inladen van meubels nemen wij graag voor onze rekening. Het spreekt voor zich dat alles verloopt met het nodige respect en discretie.

 

De all-in-one seniorenverhuizing van Demaegdt

Verhuizen zonder zorgen, wat betekent dat precies? Wat heeft Verhuizingen Demaegdt te bieden bij een seniorenverhuis? Simpel. Wij organiseren de verhuis van a tot z. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Zo hoeft u kinderen of kleinkinderen niet in te schakelen.

  • Demaegdt pakt uw meubels en bezitting in zodat ze de verhuis heelhuids overleven. Wij laden alles in en uit de verhuiswagen. Indien nodig, demonteren wij uw meubilair en zetten we alles opnieuw in elkaar op uw nieuwe bestemming.
  • Wij brengen zaken die niet meeverhuizen voor u weg (prijs per kg).
  • Een tijdelijk parkeerverbod zorgt ervoor dat de verhuis eenvoudiger en sneller verloopt. Wij vragen dit voor u aan bij de gemeente.
  • Verhuizingen Demaegdt beschikt over een eigen verhuislift die al uw spullen moeiteloos tot op de dertiende verdieping brengen. Onze opgeleide medewerkers bedienen de lift en brengen alle meubels en bezittingen naar boven.
  • Zoekt u een tijdelijke stockageruimte om meubilair en andere bezittingen in onder te brengen? Ook daarvoor kunt u bij Demaegdt terecht. Onze self storageruimtes en meubelbewaringsdienst zijn voor korte en langere periodes te huren.
  • Wij verhuizen al uw bezittingen. Groot, klein, breekbaar en zelfs de meest kostbare stukken zijn steeds in goede handen bij onze opgeleide medewerkers. 

Respect voor de privacy

Verhuizen is vaak een onderneming die de nodige emoties met zich meebrengt en dat beseffen wij maar al te goed. Elk verhaal is uniek en moet dan ook met de nodige zorg en respect voor uw privacy behandeld worden. Dat is de belangrijkste reden waarom we erop staan duidelijke afspraken te maken vooraf.

Daarnaast kunt u tijdens het volledige traject steeds terecht bij Verhuizingen Demaegdt voor al uw vragen. Wij luisteren graag naar uw wensen en verzuchtingen. Door onze jarenlange ervaringen kunnen wij u steeds met raad en daad bijstaan. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren.

 

Respect voor de huisregels

Verhuist u naar een woonzorgcentrum of een service residentie? Dan doen wij het nodige. Elk centrum heeft haar eigen huisregels op vlak van verhuizingen. Demaegdt doet graag navraag voor u en volgt alles naadloos op.

Tijdens het eerste contactmoment vragen wij dan ook ons te vertellen om welk zorgcentrum of welke residentie het gaat. Zo kunnen wij tijdig contact opnemen en alles tot in de puntjes voorbereiden. Zo vermijden we onaangename verrassingen en verloopt de verhuis vlotter.

Contacteer Demaegdt voor een voorstel op maat voor uw seniorenverhuizing

We spreken bij Demaegdt niet voor niets over een all-in-one seniorenverhuizing. Dat betekent dan ook dat alle diensten in de prijs zijn inbegrepen. Toch is elk verhaal uniek en heeft niet iedereen nood aan alle aspecten van een verhuis.

Wenst u een voorstel op maat van uw situatie te ontvangen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Verhuizingen Demaegdt. Wij luisteren graag naar uw verhaal en bezorgen u vervolgens een prijsvoorstel op maat.

U kunt ons bereiken via het formulier hieronder, via email op info@demaegdt.be of telefonisch op 059 70 58 94. Wij adviseren, begeleiden en helpen u graag verder op weg. 

Vraag
vrijblijvend naar een offerte

Praktische tips:

Bij Demaegdt hechten we veel belang aan persoonlijk contact en het maken van duidelijke afspraken. Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u vragen heeft!