Zorgeloze bedrijfsverhuis met Verhuizingen Demaegdt. | Demaegdt

Bedrijfsverhuis

Verhuis uw bedrijf

Heeft uw groeiend bedrijf nood aan meer ruimte of bent u simpelweg toe aan een nieuw kantoor? Starten met een schone lei is iets waar velen naar uitkijken, maar de bedrijfsverhuis zelf is iets wat de nodige stress met zich kan meebrengen. 

Een snelle en vlekkeloze bedrijfsverhuis

Als zaakvoerder wil u de verhuis van uw bedrijf natuurlijk zo efficiënt mogelijk plannen en uitvoeren. Tijd is namelijk geld, en dat begrijpen wij bij Verhuizingen Demaegdt maar al te goed. Daarom helpen wij u graag met alle praktische regelingen.

Wij zorgen ervoor dat de verhuis van uw bedrijf vlekkeloos verloopt en nemen graag alle stappen van dit proces van u over:

  • Wij pakken uw dossiers en kantoormateriaal zorgvuldig in en verhuizen ze naar de nieuwe locatie.
  • IT-materiaal en andere kostbare stukken worden extreem nauwkeurig verpakt en verhuisd.
  • Kantoormeubels worden indien nodig met de grootste zorg gedemonteerd, goed verpakt en op de nieuwe locatie opnieuw gemonteerd.
  • We staan in nauw contact met uw verantwoordelijke en eventueel ook met uw preventieadviseur. Zo wordt alles veilig afgeleverd bij het nieuwe kantoor.
  • Wij laten het oude kantoor steeds kraaknet achter.
  • Indien nodig vragen wij bij de lokale politie een tijdelijk parkeerverbod aan zodat de verhuis sneller en vlotter verloopt.

U heeft een tijdelijke opslagruimte nodig?

U kunt ook bij Verhuizingen Demaegdt terecht als u nog niet meteen wilt verhuizen, maar wel al het een en ander wilt stockeren. Wij bieden namelijk tijdelijke self storage ruimte aan. 

Grotere meubels kunt u ook laten bewaren in een van onze afgesloten containers in onze meubelbewaring. Dit is snel en efficiënt werken: deze container wordt later gewoon opgeladen en zet meteen koers richting uw nieuwe locatie. 

Professioneel verhuisteam

Verhuizen met Verhuizingen Demaegdt betekent zorgeloos verhuizen. Met ruim 60 jaar ervaring zijn wij in alle opzichten dé experts op het vlak van verhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Onze professionele medewerkers werden grondig opgeleid en beschikken over verhuismateriaal van topkwaliteit

De combinatie van het beste verhuismateriaal (zoals stevige kartonnen dozen, plastieken bakken en zijdepapier) en competente mensen zorgt ervoor dat uw spullen veilig verhuisd worden. 

Grote of klein stukken... We kunnen ze allemaal veilig verhuizen met onze professionele verhuiswagens. Verhuist u bovendien naar een kantoorgebouw met verschillende etages? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Onze verhuislift brengt uw spullen probleemloos tot op een hoogte van 13 verdiepingen.

Vraag vandaag nog uw offerte aan door contact op te nemen met ons via het online formulier of via info@demaegdt.be

Wanneer u opteert om zelf uw bedrijf te verhuizen en zeker zijn niets over het hoofd te zien, dan vindt u hier alvast een handige checklist. U kan ze bovendien ook hier downloaden en de te volgen stappen afvinken doorheen het hele proces. 

Vraag
vrijblijvend naar een offerte