Zorgeloze bedrijfsverhuis met Demaegdt

bedrijfsverhuis-oostende.jpg

Gaat uw bedrijf verhuizen? Bij een bedrijfsverhuis komt veel kijken. Wij kunnen u hierbij helpen, zodat u snel weer operationeel bent op de nieuwe locatie.

Ons team bestaat uit uitvoerig opgeleide vakmensen. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij ook helpen bij het regelen van allerlei praktische zaken en tijdelijke opslag van uw bedrijfsmiddelen.

Waarom kiezen voor verhuisfirma Demaegdt?

  • Ruim 60 jaar ervaring.
  • Advies en begeleiding van uw bedrijfsverhuis, van a tot z.
  • In- en uitpakken doen we met de grootste zorg en met verhuismateriaal van topkwaliteit. We hebben ruime ervaring met breekbare en waardevolle zaken, zoals IT-materiaal, kunstwerken en andere kostbaarheden.
  • Kantoormeubels worden indien nodig met de grootste zorg gedemonteerd, goed verpakt en op de nieuwe locatie opnieuw gemonteerd.
  • We staan in nauw contact met uw verantwoordelijke en eventueel ook met uw preventieadviseur. Zo wordt alles veilig afgeleverd bij het nieuwe kantoor.
  • Wij laten het oude kantoor steeds kraaknet achter.
  • Indien nodig vragen wij bij de lokale politie een tijdelijk parkeerverbod aan zodat de verhuis sneller en vlotter verloopt.

  

Bedrijfsverhuis op maat

Onze verhuiswagens hebben een laadvermogen tussen de 16 en 50 m³. Op deze manier kunnen wij voor elke verhuis een passend transport aanbieden. Onze grootste wagens zijn uitgerust met een meubellift, zodat grote of zware objecten moeiteloos kunnen worden ingeladen.

Passen bepaalde kantoormeubels niet door het trappenhuis? Dat is geen probleem voor onze verhuisliften. Hiermee kunnen we zware of grote spullen moeiteloos heffen tot maar liefst 55 meter of 16 verdiepingen.

  

Tijdelijke opslagruimte nodig?

U kunt ook bij Verhuizingen Demaegdt terecht als u nog niet meteen wilt verhuizen, maar wel al het een en ander wilt stockeren. Wij bieden namelijk tijdelijke self storage ruimte aan. 

Grotere meubels kunt u ook laten bewaren in een van onze afgesloten containers in onze meubelbewaring. Dit is snel en efficiënt werken: deze container wordt later gewoon opgeladen en zet meteen koers richting uw nieuwe locatie. 

Vraag vandaag nog uw offerte aan door contact op te nemen met ons via het online formulier of via info@demaegdt.be

Wanneer u opteert om zelf uw bedrijf te verhuizen en zeker zijn niets over het hoofd te zien, dan kunt u gebruik maken van onze handige checklist voor het verhuizen van een bedrijf. U kan de checklist bovendien ook hier downloaden en de te volgen stappen afvinken doorheen het hele proces. 

Vraag
vrijblijvend naar een offerte