De verhuis van overheidsdiensten

Verhuizen van overheidsdiensten

Bent u op zoek naar een professionele verhuispartner voor de nakende verhuis van overheidsdiensten of administraties? U wil natuurlijk dat dit vlot en efficiënt verloopt, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. Bij Verhuizingen Demaegdt bent u alvast aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van particulieren, kantoren en overheidsdiensten.

Demaegdt verhuist uw overheidsdiensten

Bij Verhuizingen Demaegdt hebben wij de nodige kennis en expertise in huis om uw overheidsdiensten probleemloos te verhuizen naar hun nieuwe locatie. Onze medewerkers genoten een kwalitatieve opleiding zodat de volledige verhuis vlekkeloos verloopt.

Bij Demaegdt geniet u dan ook van een totaalpakket aan verhuisdiensten.

  • Wij demonteren en verpakken uw meubelen met de grootste zorg, alvorens ze op de nieuwe locatie opnieuw te monteren.
  • Administraties en archieven zijn bovendien in goede handen bij onze medewerkers, die ervaring hebben met het zorgvuldig verhuizen van belangrijke dossiers.
  • Ook uw ICT materiaal en andere kostbare spullen verhuizen wij zonder problemen naar uw nieuwe kantoorgebouw.
  • Wij werken steeds nauw samen met de aangestelde veiligheidsadviseur, zodat het volledige proces zonder problemen verloopt.
  • Wij zorgen ervoor dat de oude locatie spik en span achter gelaten wordt.
  • Een parkeerverbod en/of vergunning wordt voorzien, zodat geen kostbare tijd verloren gaat bij het verhuizen.

Bij Verhuizingen Demaegdt beschikken wij over professioneel verhuismateriaal, gaande van eigen vervoer, een verhuislift die tot 13 verdiepingen reikt, stevig verpakkingsmateriaal, zoals verhuisdozen en tape. Uw meest waardevolle materialen worden bovendien verpakt in stevige plastieken bakken en omwikkeld met beschermfolie. Ook voor de tijdelijke opslag van allerlei materialen en meubelen, bent u bij Demaegdt aan het juiste adres.

Verhuizingen Demaegdt verhuist uw administraties

Wanneer een overheidsdienst beslist haar administratie of archieven te verhuizen, dan brengt dat vaak de nodige kopzorgen met zich mee. Het gaat hier namelijk over een onschatbare bron aan informatie die met de uiterste zorg moet worden verhuisd. Een goede planning en secure verhuis zijn dan ook noodzakelijk.

Vooraleer de verhuis aangevat wordt, zitten wij graag met u samen om alles grondig te overlopen. Overweeg bovendien of u van de gelegenheid gebruik wenst te maken om de administratie op te schonen en bepaalde stukken niet te verhuizen.

Een zorgeloze verhuis met Verhuizingen Demaegdt

Het verhuizen van een overheidsdienst is complex en vraagt een grondige voorbereiding. Om snel en efficiënt te werken, maken wij bij Demaegdt dan ook graag duidelijke afspraken in overleg met alle partijen.

In samenspraak met de veiligheidsadviseur en eventuele aangestelde verantwoordelijken, overleggen we graag welke afdelingen eerst verhuisd zullen worden, welke zaken extra aandacht vergen en waar alles geplaatst wordt in de nieuwe locatie. We bekijken samen met u welke verhuismaterialen zullen nodig zijn en in welke hoeveelheden. Ondanks een uitgekiende planning, goedopgeleid personeel en duidelijke afspraken zijn ongelukken niet volledig uit te sluiten. Daarom adviseren wij u een bijkomende verzekering af te sluiten.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Verhuizingen Demaegdt via ons online formulier of via info@demaegdt.be.

Vraag
vrijblijvend naar een offerte